IlonaMijn naam is Ilona Boon. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Spanbroek. Na eerst heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in de administratie besloot ik het roer om te gooien.

Na een paar cursussen voetreflexologie gevolgd te hebben heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Vanaf dat moment vielen er voor mij een aantal puzzelstukjes op zijn plaats.

Ik had altijd al belangstelling voor de bouw en werking van het menselijk lichaam. Mensen begeleiden met hun gezondheidsklachten zowel op lichamelijk gebied als op geestelijk gebied daar wilde ik mijn werk van maken en dit is mijn passie geworden.

Massagetherapie voor wie?

Massagetherapie is voor iedereen die meer uit het leven wil halen: Zit je niet lekker in je vel? Ben je altijd maar moe? Zijn er bepaalde dingen in het leven die je anders zou willen? Loop je in het leven steeds in de zelfde valkuilen? Zeg je soms "ja" terwijl je "nee" bedoeld? Wil je aan verwachtingspatronen van anderen voldoen en gaat dit soms ten koste van jezelf?

Herken je jezelf hierin?

Dan is massagetherapie iets voor jou. Massagetherapie kan ook zeer geschikt voor kinderen zijn het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel wat een gunstige invloed op het concentratie vermogen heeft waardoor leer- en gedragsproblemen kunnen verminderen.

Ik werk niet probleem oplossend of symptoom bestrijdend.

Natuurlijk is het fijn als een client van zijn klacht verlost wordt maar daarbij moeten een aantal belangrijke stappen niet overgeslagen worden.

Ik zie het lichaam en de geest als een eenheid, we werken niet alleen maar vanuit een fysiek lichaam maar ook op een emotioneel, spiritueel, mentaal en sociaal niveau. Al deze facetten hebben invloed op hoe we ons voelen. Onder het kopje werkwijze en visie leg ik nog meer uit over mijn wijze van werken en diep ik de Holistisch visie nog wat verder uit.

Gekeken wordt naar leefstijl, voedingsgewoonten, erfelijkheid. D.m.v. openvraagstelling kunnen we op een bepaald thema / patroon uitkomen die een belangrijke rol voor de gezondheid kan spelen. Hierdoor is het wel belangrijk dat je met een open blik naar jezelf kan kijken.

Tijdens mijn opleiding kon ik niet aan mezelf voorbij gaan en kwam ik ook patronen thema's tegen die voor mijn gezondheid een rol spelen. Ik heb hier erg veel geleerd ook over mezelf tijdens de lessen persoonlijke ontwikkeling en visie. Graag wil ik mijn kennis delen met iedereen die mijn praktijk een bezoek brengt. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan Academie Holos. En ben ik gediplomeerd massagetherapeut.

vbag logo

Rbcz logo

Holos

Locatie.

A. Commandeurlaan 23

1715 AG Spanbroek

Openingstijden.

zaterdag, zondag en maandag gesloten

di t/m do van 10.00 - 21.00 uur

vrijdag van 09.00 - 18.00 uur

Contact.

0226-754524 / 06-30748601

info@ilonaboon.nl